Ateliere de creație pentru copiii centrului catehetic de la Parohia Buda, comuna Blăgești

 
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la Parohia „Sfântul Dumitru” din Buda, comuna Blăgești, în perioada 1-10 martie, copiii de la Centrul catehetic „Sfânta Irina” alături de preotul paroh Lica Vasile și de cadre didactice și voluntari au participat la ateliere de creație hand-made și repetiții muzicale, în vederea serbării Zilei Internaționale a Femeii.  
 
După ce au participat la Sfânta Liturghie din „Duminica Înfricoșătoarei Judecăți” copiii au elogiat prin cântece și poezii „mama”. Mamele creștine sunt lucrătoarele cele mai însemnate care își împlinesc lucrarea pe urmele lui Dumnezeu, ele șlefuiesc sufletele copiilor și le inspiră idealurile. Ele formează caracterele copiilor și, prin Sfintele Taine ale Bisericii, îi arată oameni virtuoși. Mamele creștine schimbă fața societății și creează cultura sufletului.
 
La final toate enoriașele au primit mici atenții constând în felicitări și mărțișoare hand-made, precum și dulciuri din partea copiilor și a parohiei.

You may also like...