Activități de toamnă pentru copiii din Parohia Climești

Sâmbătă, 21 octombrie 2023, în Parohia Climești din Protopopiatul Bacău, copiii au luat parte la o activitate prin care au avut ocazia de a crea in culorile toamnei. Activitatea a debutat cu rostirea rugăciunii în cor de cei mici când glasurile lor sincere au rugat pe preamilostivul Dumnezeu sa pună început bun acestei activități.

După aceasta, împărțiți în două echipe, au mers în curtea bisericii si au căutat cele mai frumoase frunze și flori cu care să realizeze o planșă cu bisericuța în care aceștia vin și se întâlnesc cu Dumnezeu la fiecare Liturghie. După finalizarea proiectului de creație, atât tinerii, cât și adulții prezenți împreună cu părintele paroh au plantat copaci în curtea bisericii cu hramul Sfântul Nicolae.

Prin intermediul acestei activități, copiii au avut posibilitatea de a da frâu liber imaginației dar și de a crea așa cum au știut ei mai bine. Cadrul în care s-au petrecut toate acestea a fost unul favorabil cunoașterii și pentru legarea de noi prietenii.

Parintele paroh Călcăianu Radu, a adus mulțumiri celor care au contribuit la buna desfășurare a acestei activități și în final, copiii și-au exprimat dorința de organizare a unor activități viitoare la care să participe împreună cu părintele lor duhovnic și prietenii pe care i-au cunoscut în această zi de toamnă.

You may also like...