Ziua copilului sărbătorită în Parohia Crihan

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop Ioachim, Duminică, 30 Mai 2021, în parohia Crihan, sub îndrumarea preotului Nicoara Marius Alin s-a serbat Ziua Internaționala a Copilului, sub egida programului intitulat „Micul creștin”.

După Sfânta Liturghie la care au participat și s-au împărtășit peste 25 de copii, programul a continuat Acatistul Sfintei Învieri a Mântuitorului nostru Iisus Hristos de către copilașii din gimnaziu.
Apoi, micile vlăstare ale parohiei au trăit momente de bucurie duhovnicească, ascultând un cuvânt de învățătură despre prietenie, rostit de preotul paroh, împodobit și de vizionarea unui filmuleț educativ pe aceasta temă.

Bucuria și entuziasmul au continuat sa exalte în inimile celor prezenți prin organizarea unor jocuri de echipă, educative și recreative, alături de părintele, aducând un deosebit aport, ca voluntar, doamna Brândușa Popescu, cadru didactic al Scolii Măgura. Astfel, am încercat ca prin joc și comuniune sa Îl facem cunoscut pe Hristos în sufletul celor mici și să îi orientam sa trăiască frumos și cu o moralitate sănătoasă. La sfârșit, copiii s-au bucurat de sandwich-uri, pizza, înghețată și sucuri. 

You may also like...