Ziua Copilului sărbătorită în Parohia Dumbrava din Protoieria Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, duminică 29 mai, în Parohia Dumbrava a fost sărbătorită Ziua internațională a copilului.Tinerele vlăstare, pregătindu-se prin Taina Sfintei Spovedanii au participat la Sfinta Liturghie, au interpretat pricesne pascale și s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Domnului Hristos.

La finalul sfintei slujbe, s-au săvârșit rugăciuni pentru examenele de capacitate și bacalaureat, pentru înțelepțire, sănătate și ajutor de la bunul Dumnezeu. Cuvântul de învățătură al părintelui paroh Daniel Dumitru Bumbea a invitat auditoriul spre căutarea lui Dumnezeu, Lumina lumii, sensul existenței omului, Cel mai bun Părinte și Prieten.

Sărbătoarea a continuat cu sandviciuri, dulciuri, jocuri și multă voie bună. Activitățile s-au desfășurat pe grupe de vârstă. Pentru copiii între 6 și 12 ani s-au organizat jocuri distractiv-educative și de mobilitate, iar pentru adolescenții între 13 și 17 ani ateliere de formare, cunoaștere și comunicare.
 
Părintele paroh a mulțumit pentru implicare tinerilor formatori veniți din Parohia Lazaret – Bacău, totodată și sponsorilor ce au făcut posibilă această minunată sărbătoare a  copiilor! Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
 

You may also like...