Copiii au fost sărbătoriți de ziua lor în Parohia Fundeni

Sâmbătă, 29 Mai 2021 în Casa Praznicală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Chiticeni au participat 17 copii la diferite activități dedicate zilei internaționale a copilului. Acestea s-au desfășurat în prezența a cinci voluntari, cinci părinți și a preotului paroh Alexandru Croitoru. Cei mici au avut parte de jocuri recreative, rebus, și gustări dulci. 

Duminică, 30 Mai 2021, în Parohia Fundeni au fost spovediți cei 14 copii prezenți, iar mai apoi la momentul oportun s-au și împărtășit. După slujba, activitatea a continuat în cadrul casei praznicele acolo unde s-au recitat poezii, s-au format echipe pentru jocuri precum sudoku și s-a făcut rebus pe teme religioase. Părintele Alexandru a fost ajutat în cadrul acestui demers de către trei voluntari și patru părinți, oameni de bine ai parohiei, care răspund mereu cu bucurie inițiativelor părintelui.

La final, tinerii prezenți s-au bucurat de suprizele dulci pregătite cu dragoste de către cei implicați și spre ocrotirea lor au primit în dar de la părintele câte o iconiță.

You may also like...