Proiectul „100 de Cateheze în Postul Crăciunului” a fost implementat în Parohia Fundu Tutovei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, Proiectul „100 de cateheze în Postul Crăciunului” a fost implementat în Parohiile Fundu Tutovei și Plopana. Vineri în ziua de prăznuire a Sfintei Mare Muceniță Ecaterina la Parohia Fundu Tutovei, după săvârșirea Tainei Sfântului Maslu a fost susținută cateheza Darurile rugăciunii – Omul lăuntric primeşte prin rugăciune „cuvinte negrăite pe care nu este cu putinţă omului a le spune” (2 Corinteni 12, 4) în contextul Anului Omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului.

Părintele Bogdan Hărăbor a vorbit celor prezenți despre rugăciune și despre darurile acesteia insistându-se asupra pocăinței, a iertării păcatelor și feririi de ispite. Cateheza a fost bazată pe un dialog continuu cu cei prezenți de la cei mici până la cei mari lucru apreciat foarte mult de participanți.

În după-amiaza zilei de Duminica 27 decembrie, aceeași cateheză a fost susținută și în cadrul întâlnirii Centrului de socializare vârstinici Sfântul Antipa de la Calapodești de la parohia Plopana.

You may also like...