Bucurie pascală în „Grădina Arhanghelilor” din Parohia Gârleni

Sâmbătă, 11 mai 2024, „Grădina Arhanghelilor” din Parohia Gârleni a fost plină de glasuri de copii, care se împleteau cu salutul pascal, „Hristos a Înviat!- Adevărat a Înviat!”, curtea bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” devenind neîncăpătoare. Bucuria a fost deplină, deoarece în mijlocul comunității au fost invitați de seamă, corul copiilor de la Bucuria Copiilor Floreni din Parohia Vlădeni-Rai din județul Vaslui.

Ziua a debutat cu Sfânta Liturghie alături de părintele Mereuță Dan, iar răspunsurile la strană au fost oferite de copiii grupului invitat, rămânând apoi cu toții la o agapă frățească. Au continuat cu activități în aer liber, copiii fiind entuziasmați să participe la „Vânătoarea de comori”, căutând ouăle, iepurașii de ciocolată și jucăriile de pluș. Ulterior, la finalul Concursului de spart ouă roșii, tinerii au fost recompensați cu un ou mare de ciocolată.

După ce s-au îndulcit din ciocolata care a fost din belșug, copiii au cântat împreună, bucurându-se de o întâlnire cu suflete calde și prietenoase. A fost un moment de reîntâlnire deosebit dintre părintele Constantin Toma, parohul bisericii din Gârleni și părintele invitat, precum și dintre grupurile de tineri. S-au legat noi prietenii duhovnicești, dar mai ales s-au creat amintiri ce vor rămâne mult timp vii în sufletele tuturor celor prezenți.

Hristos a Înviat, Bucuria noastră!

You may also like...