Ziua Copilului – o zi a zâmbetelor și a chipurilor senine în Parohia Gârleni

Ziua de Marți, 1 Iunie a debutat cu intonarea imnului Pascal ,,Hristos a Înviat”, urmat de rugăciunile de dimineață și rugăciune pentru părinți, frați și surori, citite de tinerii parohiei. A urmat împărțirea copiilor în 10 echipe pentru Atelierele de creație, fiecare echipă având coordonator un cadru didactic sau un voluntar.

În cadrul Atelierelor de creație au avut de făcut un afiș, intitulat ,,Lumea copilăriei în Lumina lui Hristos” și realizarea unor icoane prin tehnica mototolire și lipire.
Scopurile acestei activități au fost:
-lucrul în echipă;
-comunicarea și stabilirea unor idei comune;
-realizarea unor noi prietenii.

După terminarea lucrărilor s-a realizat o expoziție, fiecare grup sau copil exprimând ideea pe care a vrut să o transmită. Cei mai mici au dansat iar cei mai mari au stabilit un program de activități pentru Școala de vară. Deși numărul copiilor a fost mare, atmosfera a fost una de prietenie, colaborare și veselie.
Ziua s-a încheiat cu un moment festiv în care copiii au cântat din toată ființa lor, un vesel ,,La mulți ani „.  Feedback-ul zilei a fost oferit de o fetiță care a scris ,,azi m-am simțit fericită”.

You may also like...