Activitățile Pro Vita au continuat în Parohia „Sfinții Împărați – Hemeiuș” din Protoieria Bacău

În cea de a doua Duminică a Postului Mare a continuat săvârșirea Tainei Sfântului Maslu în Parohia Hemeiuș. Invitat a fost părintele Laurențiu Irimia, slujitor la Biserica „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare – Bacău” și profesor în cadrul Liceului cu Program Sportiv Bacău.

La finalul slujbei, părintele profesor a ținut un cuvânt de învățătură duhovnicesc pentru tema celei de a doua Duminică din Postul Mare – Duminica Sfântului Grigorie Palama despre „Rugăciunea și iertarea – armele noastre din timpul Postului”.

Alături de Părintele Laurențiu,  în mijlocul comunității a fost și D-na Lector Univ. Daniela Nicuță care a ținut o prelegere captivantă despre „Viața din pântece – darul pe care nu trebuie să-l refuzăm nimănui”, cu ocazia celei de a doua întâlniri din cadrul activităților Pro Vita, ce se desfășoară în parohia noastră cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

Duminica viitoare va continua seria întâlnirilor duhovnicești. Invitatul din Duminica a III-a a Postului Mare fiind părintele Adrian Bîrgu

You may also like...