Activitate ecologică pentru copiii Centrului „Sfântul Ierarh Dosoftei” din Parohia Hemeiuș

Marți, 29 martie 2022, copiii din Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena – Hemeiuș”, coordonați de către doamna preoteasă Oana Antal și voluntari din cadrul Direcției de Asistență Socială Bacău, au participat în colaborare cu Ocolul Silvic Traian la o activitate de împădurire.

Cei mai mici membrii ai comunității parohiale, beneficiari ai proiectelor Centrului Socio-Educațional „Sfântul Ierarh Dosoftei” ce îți desfășoară activitatea la Parohia Hemeiuș sub binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, au pornit de dimineață spre zona Comunei Traian alături de doamna preoteasă  și voluntarii Direcției de Asistență Socială Bacău. Aici au fost întâmpinați de domnul director al Ocolului Silvic, Traian Gheorghe Savu. După prezentări, s-a făcut un scurt instructaj cu privire la normele de protecție a muncii, apoi s-a descris procesul de împădurire.

Cei mici au ascultat cu multă atenție și și-au arătat calitățile practice pe parcursul unei zile întregi petrecute între prieteni și în natură. La final, cu toții s-au arătat deosebit de încântați de ce au realizat și și-au manifestat dorința de a reveni, pentru a contribui cât mai mult la ocrotirea naturii și în special a pădurilor noastre.

Mulțumim așadar tuturor celor implicați în desfășurarea acestui proiect, în special șefului Ocolului Silvic Traian, domnul Savu Gheorghe.

 

You may also like...