Atelier de lucru pentru copiii Centrului „Sfântul Ierarh Dosoftei” al Parohiei Hemeiuș din Protoieria Bacău

Joi, 7 aprilie 2022, în Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” – Hemeiuș, a avut loc o nouă întâlnire a copiilor beneficiari ai Centrului Socio-Educațional „Sfântul Ierarh Dosoftei” cu voluntarii de la Direcția de Asistență Socială Bacău.

Acest parteneriat instituțional desfășurat cu binecuvîntarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, are ca scop ajutorarea copiilor aflați în dificultate din cadrul Parohiei Hemeiuș. Voluntarii de la Centrul de Resurse pentru Adolescenți, coordonați de specialișii D.A.S. organizează sistematic întâlniri cu cei mici activitățile vizând atât îmbunătățirea cunoștințelor acumulate în mediul școlar cât și dobândirea de noi competențe și aptitudini artistico-plastice.

În această lună se împlinește 1 an de parteneriat instituțional iar progresele sunt vizibile. Pe această cale, părintele Andrei Antal, parohul bisericii din Hemeiuș, aduce mulțumiri tuturor celor implicați în derularea proiectelor socio-educaționale ale parohiei, prin timpul și osteneala puse în slujba aproapelui lor. 

You may also like...