Seară de film Pro Vita în Parohia Holt din Protoieria Bacău

Seara de 12 martie 2023, a fost pentru copiii şi tinerii Parohiei Holt o seară de apropiere sufletească şi prilej de a înţelege mai bine bucuria  de a preţui viaţa  prin vizionarea unui film duhovnicesc cu tematică Pro-Vita, filmul intitulat Ostrovul. Astfel, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, preoţii parohiei Holt au organizat o seară de film şi o discuţie pe tema valorizării poruncii evanghelice de a iubi viaţa, binele şi frumosul, proiectându-se şi câteva filmuleţe scurte explicative în acest sens.      

A urmat apoi, proiectia filmului propriu-zis, iar tinerii au participat la discuţie prin întrebări/ răspunsuri şi problematizare. Voluntarii parohiei au pregătit din timp pentru toţi cei prezenţi suc, prăjituri şi popcorn pentru a avea o atmosferă cât mai apropiată de cea a unui cinematograf chiar în incinta aşezământului social al comunităţii parohiale.

Părintele paroh Iulian Adam a mulţumit la final copiilor, tinerilor şi voluntarilor organizatori şi, şi-a exprimat dorinţa, de a mai organiza astfel de evenimente frumoase şi pline de încărcătură duhovnicească pentru tinerii parohiei.

You may also like...