Participanții centrului de catehizare pentru copii OSANA din Protoieria Bacău au avut o activitate în aer liber

Pe data de 15 mai anul curent, copiii Parohiei „Intrarea Domnului în Ierusalim” Bacău, au participat la Sfânta Liturghie, împărtăşindu-se de la cei mai mici la cei mari, un număr de 60 de creştini mici.

După slujbă, copiii însoţiti de părinţi şi de preotul coordonator Ionuț Epure, au mers pe terenul de fotbal de la Centrul de atletism, unde au fost întâmpinaţi de domişoara Maria Ciuche, o binecunoscută instructoare de jocuri a grupului. Jocuri de cunoaştere, ice=breakeruri, exatlon… au fost profesionist desfăşurate, spre deliciul beneficiarilor. Ca o notă distinctivă a acestei întâlniri, domnul Radu Mihai Anghel, membru al Societăţii Române pentru Astronomie Culturală a pus la dispoziţie un telescop profesional prin care copiii au privit cerul, comparând pământul cu universul.

Gustările şi îngheţata primită de cei mici au completat ziua de duminică petrecută excelent alături de prietenii din grup, de părinţi şi de preot. Odată cu începerea vacanţei de vară, va urma o şcoală de vară, o tabără şi o excursie la mare.

You may also like...