1 iunie dedicat copiilor la Centrul OSANA al Parohiei „Intrarea Domnului în Ierusalim” din Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, În Parohia „Intrarea Domnului în Ierusalim Bacău” prin Centrul de Catehizare „Osana” s-a serbat ziua de 1 Iunie, zi internaţională a copilăriei.Cu binecuvântarea Înaltpresfinţitului Ioachim, În Parohia “Intrarea Domnului în Ierusalim Bacău” prin Centrul de Catehizare “Osana” s-a serbat ziua de 1 Iunie, zi internaţională a copilăriei.

Începând cu ora 09:00, copiii au citit Acatistul Sfântului Stelian, ocrotitorul copiilor, iar mai apoi au fost serviţi cu dulciuri în armonie cu baloanele colorate. După aceasta, au privit albumul de poze al Centrului „Osana”, dar şi filmului pregăit pentru Concursul Național Catehetic „Rugăciunea în viaţa mea”, la care au obținut locul I în eparhia Romanului și Bacăului. Părintele coordonator a felicitat copiii pentru participarea la toate activităţile proiectului şi a anunţat activităţile ce se vor desfăşura pe parcursul vacanţei.

Ca un cadou pentru beneficiarii Centrului, copiii au început un curs nou de badminton, antrenaţi chiar de campioana naţională la badminton, doamna Milon Alexandra. În două săptămâni va începe şi un curs gratuit de baschet, urmând ca copiii talentaţi să fie selecţionaţi de cluburile de specialitate. Ca o prelungire a suprizelor destinate zilei copilului, duminică după Sfânta Liturghie le este pregătit copiilor şi un atelier despre bullying-ul din şcoli și metodele de combatere a acestuia pentru diminuarea și mai apoi stoparea fenomenului. 

You may also like...