Școală de vară pentru copiii Parohiei „Intrarea Domnului în Ierusalim” din Bacău

De joi 19 august şi până marţi 24 august 2021 cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, în Parohia „Intrarea Domnului în Ierusalim” din Bacău este organizată Şcoala de vară pentru cei 45 de copii din cadrul Centrului Socio-Educaţional „Osana” . Începutul zilelor acestei școli a fost evidențiat prin oficierea unei slujbe de binecuvântare a centrului de către Părintele Protoiereu Eugen-Ciprian Ciuche și părintele secretar Ciprian Olteanu, alături de preoții slujitori ai parohiei.

Şcoala de vară va dura o săptămână şi cuprinde diverse activităţi educaționale precum seară de film creştin, excursii / pelerinaj la Mănăstirea Bogdana, Biserica din Borzeşti, Biserica Sfânta Varvara – Salina Târgu Ocna, precum şi vizite la ISU Bacău – Pompieri, Baza 95 Aeriană şi program demonstrativ de Judo / Karate. Alături de organizatori sunt un număr de 6 voluntari.

Activităţile oferite tinerilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 16 ani se desfăşoară în fiecare zi începând cu ora 9:00 şi continuă până după-amiază, la prânz copiii primind o masă caldă din partea oamenilor de bine care s-au alăturat demersului.

În prima zi, copiii s-au bucurat de vremea frumoasă de afară şi alături de animatorii invitaţi au jucat jocuri Exatlon, au învăţat să facă figurine din baloane colorate, au fost încântaţi de desenele pe mână realizate cu măiestrie.
Cea de-a doua parte a zilei, după servirea mesei de prânz, a fost dedicată unui atelier de pictură, unde tinerii şi-au putut exprima emoțiile și latura artistică prin intermediul acestei arte.
Zilele următoare vor fi pline de noi surprize oferite de către preoții și voluntarii parohiei cu greu așteptate de către copii.

You may also like...