Ziua Internațională a Copilului sărbătorită la Parohia Lazaret din Protoieria Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, de Ziua Internațională a Copilului, părinții slujitori ai Altarului Bisericii Ortodoxe Lazaret, părintele Marius Iacobeanu, părintele Vornicelu Florentin și părintele Eugen Ciuche, având sprijinul voluntarilor parohiei au organizat în curtea Bisericii Ortodoxe Lazaret o sărbătoare a copiilor.

Ziua de astăzi a fost una de poveste și am înțeles încă o dată că măreția lui Dumnezeu se dezvăluie în lucruri simple. Fiecare copil este un miracol, fiecare având propriile sale moduri de a face din această lume un loc frumos pentru noi.

Începând cu ora 16:30, copilașii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani au umplut de bucurie şi de culoare curtea bisericii, fiind întâmpinaţi de către organizatori cu surprize, bunătăţi şi baloane colorate. Printre activitățile desfășurate în cursul zilei de astăzi se numără: rostirea rugăciunii începătoare, atelierul de pictură, susținut de Ungureanu Andreea, atelierul de povești, susținut de Popovici Brândușa și atelierul cu jocuri și activități în aer liber, susținut de voluntarii parohiei noastre.

Parohia Lazaret mulțumește tuturor celor care au răspuns invitaţiei lor de a sărbători Ziua Copiilor şi în biserică, sub privirile ocrotitoare ale sfinţilor, şi îi mai aşteptă cu drag să descopere împreună bucuria întâlnirii cu Dumnezeu şi cu oamenii. A fost o zi plină de culoare, energie pozitivă și multe zâmbete.

You may also like...