Seară de film la Parohia Letea Veche din Protoieria Bacău

În data de 6 iunie 2024, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în parohia „Sfântul Gheorghe”  din comuna Letea Veche, jud. Bacău a fost organizat de către părintele paroh Palur Alexandru un frumos eveniment social-filantropic, recreativ intitulat „Serată în curtea Bisericii”, pe care enoriașii parohiei l-au așteptat cu nerăbdare.

Acest proiect se află la cea de a doua ediție, prima având loc cu doi ani în urmă. Cerut și râvnit de enoriași, proiectul a fost reorganizat și anul acesta cu succes. Locuitorii comunei  s-au întrunit cu mic, cu mare, bunici, părinți și copii, în curtea Bisericii „Sfântul Gheorghe” unde au vizionat un film animat, au fost serviți cu apă, băuturi răcoritoare și popcorn, copii s-au jucat în tihnă jocuri de societate, au profitat de amploarea spațiului de joacă din curtea Bisericii, iar părinții și bunicii au putut socializa destinși, îmbinând astfel distracția cu voia bună.

Atât cei mici, cât și cei mari, au avut parte de o seara lină, plină de frumos, dar și distractivă în același timp. Socializarea, interacțiunile dintre oameni, au avut ca scop integrarea tuturor în comunitatea parohială, aproprierea acestora de cadrul Bisericesc, cât și transmiterea de învățături ortodoxe atât de necesare vieții creștinești.

You may also like...