Proiectul Parohiei Letea Veche intitulat „Ajută-mă să reușesc!” a ajuns la a doua ediție

Vineri, 16 decembrie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, a luat contur un minunat proiect adresat micilor enoriași ai parohiei Letea Veche, Bacău.

Părintele paroh Alexandru Palur a organizat împreună cu doamna Dorina Ciudin și doamna Dana Mihăilă, cadre didactice ale Școlii Letea Veche, proiectul „Ajuta-mă să reușesc!” unde copii din clasele doamnelor profesor, alături de părinții acestora au petrecut împreună timp de calitate, într-o atmosferă de sărbătoare, pictând globuri unicate, fulgi de zăpadă, confecționând ghirlande și îngerași de hârtie.

La sfârșitul activității, copiii și părinții au avut bucuria de a împodobi împreună un brad natural, obținut cu ajutorul domnului Răducu Constantin Lazăr. Au savurat cu toții o mulțime de  gustări și un delicios ceai de plante medicinale. Părinții copiilor au retrăit cu multă bucurie în suflet, momentele deosebite ale propriei copilării, alături de micuții lor, cu toții bucurându-se de atmosfera caldă din jurul bradului de Crăciun, făurit chiar in sânul Bisericii.

Acest proiect a contribuit la aducerea bucuriei și voiei bune printre toți cei prezenți și bineînțeles la apropierea micilor creștini de biserica satului lor. 

You may also like...