Proiectul eparhial „Vrei să fii bun, de Crăciun?” în parohia Letea Veche din Protoieria Bacău

În data de 23 decembrie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, s-a desfășurat ultima etapă a proiectului eparhial „Vrei să fii bun, de Crăciun?”, în parohia „Sfântul Gheorghe” din comuna Letea Veche, unde a fost surprinsă pe fețele celor mici și împovărați de neputințe, bucuria. sufletească, fericire și împlinire prin îndeplinirea celor mai arzătoare dorințe ale acestora.

Cu bucurie, în mijlocul bisericii, a fost găzduit Moș Crăciun, ce i-a încântat pe cei mici oferindu-le în dar, cadourile mult așteptate, după ce aceștia, copii din clasele doamnelor profesor Dorina Ciudin și Dana Mihăilă, l-au colindat așa cum se cuvine.

Părintele Alexandru Palur a realizat de asemenea o masă plină de bunătăți și vestitul său ceai binefăcător, din plante medicinale, cu care s-au înfruptat toți cei prezenți la eveniment.

Pe această cale, comunitatea bisericii din Letea Veche aduce mulțumiri pe această cale tuturor celor implicați, celor care au readus zâmbetele și fericirea în sufletele celor mai mici enoriași ai parohiei.

You may also like...