Cadouri de Crăciun pentru copiii Parohiei Letea Veche din Protoieria Bacău

În pragul sărbătorii Nașterii Mântuitorului, preoții Palur Alexandru și Palur Ioan, slujitori ai parohiei „Sfântul Gheorghe” din comuna Letea Veche, județul Bacău, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, au încheiat o nouă etapă a proiectului „Bucuria de a dărui” în colaborare cu doamnele prof. învățătoare Dorina Ciudin și Dana Mihăilă.

Evenimentul a fost presărat cu multe emoții și cântări creștinești ortodoxe, specific prevestitoare Nașterii Domnului Iisus Hristos, ce au fost interpretate de copii ai parohiei și de colectivul claselor doamnelor învățătoare.

Cu multă nerăbdare, copii l-au așteptat pe Moș Crăciun, care cu ajutorul enoriașilor cu suflet mare, cât și a preoților din aceasta parohie, au primit darurile mult râvnite.

Toți participanții la eveniment au putut savura ceaiuri tămăduitoare din plante medicinale, sucuri de fructe, turtă dulce și fursecuri de post, toate aduse spre întregirea stării de bine.

După cum ne zice și Sfânta Scriptură: „râvniți după daruri duhovnicești, să căutați să le aveți din  belșug, în vedea zidirii sufletești a Bisericii” (1 Corinteni 14:12), asemenea au râvnit și preoții parohiei, organizând acest minunat eveniment , aspirând la contopirea enoriașilor de la mic la mare, cu sufletul Bisericii noastre ortodoxe.

You may also like...