„De Crăciun nu uita să fii mai bun!” – Proiect derulat în Parohia Luncani din Protoieria Bacău

Cu mila lui Dumnezeu și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacăului, în perioada Sfântului Post al Crăciunului, în cadrul proiectului național „Mergând, învățați toate neamurile…”, parohia Luncani cu sprijinul partenerilor sociali a desfășurat diverse activități misionar-catehetice menite să îl aducă pe Mântuitorul Iisus Hristos mai aproape de sufletele noastre.

Astfel, părintele Adrian Grigoraș împreună cu copiii Centrul de Zi „Aurora”, care activează în cadrul Fundației Yana, coordonați de către doamna prof. Învățământ primar Doroftei Elena, au pregătit un frumos și deosebit program artistic de colinde pe care l-au prezentat atât credincioșilor parohiei noastre dar și la două cămine de bătrâni de pe raza Municipiului Bacău și anume „Conacul Seniorilor” și „Povestirile Bunicilor”.

Cu această ocazie atât copiii dar și cei vârstnici s-au spovedit și au primit trupul și sângele Mântuitorului Hristos pentru vindecare sufletească și trupească.

Aducem slavă lui Dumnezeu pentru toate și mulțumim Înaltpreasfințitului Ioachim pentru binecuvântare dar și tuturor credincioșilor pentru implicare.

Pr. Adrian Grigoraș

You may also like...