Atelier gastronomic pentru tinerii și vârstnicii Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” – Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în data de 21.10.2023, la Centrul socio-educațional „Sfântul Paisie de la Neamț” de la Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Bacău, a avut loc o nouă activitate dedicată tinerilor, cât și vârstnicilor, în contextul Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice.

Un atelier de gătit cu tema „Din rețetele bunicilor”, i-a avut protagoniști pe micii bucătari, care cu ajutorul bunicilor parohiei au învățat să facă pizza și gogoși din rețetele vechi și originale scrise în caietele de altădată ale bunicilor.

Asfel, s-au evidențiat și pus în practică cunoștințele valoroase ale seniorilor, izvor de inspirație și creativitate pentru nepoți, cât și capaciatea de comunicare interactivă între generații, biserica fiind un liant de dragoste și comuniune pentru toate vârstele, locul in care copiii și părinții se simt în siguranță sub mantia lui Iisus Hristos și a Maicii Domnului.

La final, copiii alături de bunici și părinți au participat la slujba Vecerniei unite cu Litia ce s-a săvârșit în aceeași zi.

Activitățile de la Centrul socio-educațional „Sfântul Paisie de la Neamț” au loc în fiecare sâmbătă, sub coordonarea părintelui paroh Iulian Popa.

You may also like...