Colindele copiilor răsună în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Bacău cu ocazia Nașterii Domnului

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, în Duminica dinaintea Nașterii Domnului, în data de 18 decembrie 2022 Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Bacău a îmbrăcat haine de sărbătoare. Un grup de peste 50 de elevi de toate vârstele de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Bacău coordonat de către doamna profesor Mioara Lica, au adus spiritul sărbătorilor de iarnă prin colinde atent alese și intonate cu mare bucurie spre încântarea credincioșilor.

Copiii au fost răsplătiți cu dulciuri și colăcei din partea parohiei, parintele paroh Iulian Popa mulțumind pentru frumoasa surpriză oferită cu o săptămână înaintea Nașterii Mântuitorului. Marea Sărbătoare va fi încununată în ziua Crăciunului, când zeci de copii împreună cu seniorii de la Centrul social-cultural „Sfântul Cuvios Paisie de la Neamț”  vor cânta colinde închinate Nașterii Mântuitorului, întreaga suflare din biserică fiind la unison într-un singur cânt.

În apropierea marelui praznic, când cu râvna sufletească și osteneala trupească ne pregătim sa-L primim pe Iisus Hristos în inimile noastre, copiii de la Centrul de Tineret, al parohiei ,au pregătit ornamente, desene cu tema Nașterii Mântuitorului, globulețe hande made, sorcova tradițională, pentru împodobirea bradului. Alături de domnișoara prof. Paula Florescu, au exersat colinde pentru ziua Crăciunului.

You may also like...