Seară duhovnicească în Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Municipiul Bacău

Sâmbătă, 9 aprilie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Bacău. a organizat o activitate în contextul Anului Omagial al importanței rugăciunii în viața creștinului și a Bisericii și a Anului Omagial al Sfinților Isihaști Simeon Noul teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț. 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului si Bacăului, în data de 9 Aprilie 2022, Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Municipiul Bacău a organizat o searĂ duhovnicească în cadrul căreia preacuviosul părinte protosinghel Calinic Tudorache, duhovnic al Mănăstirii Parincea din Bacău, a vorbit celor prezenți despre Sfinții Isihaști de demult și cei de acum.

Cuvântul cu mult folos duhovnicesc a fost precedat de slujba Vecerniei săvârșită de un sobor de preoți. În acest context al Anului Comemorativ al Sfinților Isihaști, părintele conferențiar a evidențiat starea de pace a sfinților care și-au închinat viața lui Hristos și modalitățile prin care noi putem să le urmăm în acest drum de dobândire a păcii.

(Pr B. A.)

You may also like...