Proiectele „Vrei să fii bun, de Crăciun?” și „Moș Crăciun ești și tu” derulate în Parohia Negri din Protoieria Bacău

Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos a adus pace, bucurie și binecuvântare pentru comunitatea Parohiei „Sfântul Ierarh Nicolae” din Negri. În prima zi de Crăciun, după săvârșirea Sfintei Liturghii a fost încheiat proiectul „Vrei să fii bun, de Crăciun?”. La începutul lunii decembrie, copii au alcătuit o scrisoare adresată lui Dumnezeu și lui Moș Crăciun.

Bucuria celor peste 70 de copii a fost foarte mare, darurile primite fiind întocmai cu dorințele pe care le-au așternut în scrisori. Bucuria aceasta a fost adusă copiilor din Parohia Negri de către elevii și cadrele didactice de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Bacău care au îndeplinit dorințele micilor enoriași.
Cu acest prilej, părintele paroh Dăscălașu Vlăduț a adus mulțumiri elevilor și cadrelor didactice implicate în proiect coordonați de doamna director prof. Teodora Craus și părinții profesori Marius Cociova și Constantin Pașcu care prin dărnicia lor au adus o nespusă bucurie în sufletele celor mici.

Pentru a putea oferi această bucurie și enoriașilor care se află în felurite nevoi, părintele paroh Vlăduț Dăscălașu împreună cu părintele slujitor Constantin Pașcu alături de un grup de oameni mărinimoși, fii ai parohiei, au continuat proiectul „Moș Crăciun ești și tu”, implementat anul trecut.

Astfel, în seara de Ajun, peste 60 de copii au primit de la Moș Crăciun daruri însemnând dulciuri, jucării și haine, iar alte 20 de persoane au primit pachete cu alimente pentru masa de Crăciun. Preoții slujitori au adus mulțumire tuturor celor ce s-au implicat în acest proiect ce vizează ajutotatea tuturor celor care se află în diferite nevoi.

 

Preot Constantin Pașcu

 

You may also like...