Slujbă de mulțumire pentru toate roadele toamnei în cadrul proiectului „Hristos-lauda bătrâneților mele” din Parohia Orbic – Buhuși

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, în parohia Orbic din Protoieria Bacău, duminică 31 octombrie 2021, după oficierea Sfintei Liturghii a fost săvârșită slujba de mulțumire pentru toate roadele toamnei. 

Această activitate se numără printre evenimentele înscrise în calendarul activităților propuse din cadrul proiectului Protoieriei Bacău intitulat „Hristos-lauda bătrâneților mele” pe care parohia Orbic îl implementează pe parcursul a trei luni de zile. Pe lângă bucuria de a fi uniți în Sfânta Liturghie, beneficiul credincioșilor a fost și acela că o astfel de activitate le-a dat un nou prilej de a socializa și de a împărtăși provocări duhovnicești, întâmplări și rețete de post. 

Ajunși la a cincea întâlnire a derulării acestui proiect, enoriașii au format o familie și mai mare în sânul Bisericii pe care o slujesc de ani de zile alături de păstorul sufletelor lor, părintele Gheorghe Bârjovanu. Activitățile menite să dinamizeze viața comunității parohiale și-au croit cale către inimile celor prezenți în sfântul lăcaș, aceste întâlniri fiind acum un moment așteptat, pregătit și trăit cu bucurie mare de către toți cei implicați.

Următoarea activitate va avea loc duminică, 14 noiembrie 2021 atunci când va fi prezentată Cateheză „Postul Nașterii Domnului” – despre Istorie și semnificație, urmate de o agapă la lăsatul secului. 

You may also like...