Control oftalmologic gratuit pentru beneficiarii Centrului de Socializare „Sfântul Ștefan cel Mare” al Parohiei Orbic

Potrivit rânduielii tipiconale, miercuri 6 aprilie 2022, în săptămâna a V-a din Postul Mare, în Parohia „Sfântul Gheorghe” – Orbic din Buhuși, a fost săvârșită Denia Canonului cel Mare al Sfântului Andrei Criteanul.

Canonul Sfântului Andrei Criteanul, unul din cele mai frumoase imnuri liturgice și cel mai amplu dintre toate canoanele Bisericii Ortodoxe, a fost citit integral, amintind credincioșilor de chipurile drepților și sfinților care s-au înălțat la Dumnezeu prin pocăință și smerenie. După încheierea slujbei, în cadrul Centrului de Socializare pentru Vârstnici „Sfântul Ștefan cel Mare” Orbic au fost oferite consultaţii oftalmoligice gratuite prin mijlocirea parohiei.

Centrul de Socializare pentru Vârstnici „Sfântul Ștefan cel Mare” Orbic din Buhuși, își desfășoară activitatea cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, fiind inaugurat luni, 22 februarie a.c. de către părintele protopop Eugen-Ciprian Ciuche, când a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu în sobor și când s-au rostit rugăciuni pentru pace, ca parte a demersului inițiat de către Protoieria Bacău intitulat „Să ne rugăm pentru Pacea lumii!”

You may also like...