Întrunirea Cercului Pastoral Nr. 8 al Protoieriei Bacău la Parohia Prăjești

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, joi, 20 iunie 2024 începând cu orele 09:00, la Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Prăjești a avut loc întâlnirea Cercului Pastoral Nr. 8 „Sfântul Ștefan cel Mare”.

Astfel, la invitația preotului Ștefan Ionel, paroh al acestei comunități și coordonator al Cercului Pastoral nr.8 s-a săvârșit slujba Aghesmei celei mici și cea a Tainei Sfântului Maslu.

În cadrul slujbelor s-au citit rugăciuni pentru vindecare sufletească și trupească, pentru iertare și dezlegare de păcate a tuturor celor prezenți, precum și a celor care s-au pomenit. Prelegerea de la finalul momentului religios a fost susținută de către părintele Savin Vasile, parohul bisericii din Drăgești și a avut ca temă ajutorul sfinților tămăduitori în vindecarea credincioșilor, aceasta în contextul Anului Omagial al pastorației și îngrijirii persoanelor bolnave.

La final, parohul de la Prăjeștii a mulțumit preoților și credincioșilor prezenți la această zi de împreună slujire, rugând pe Milostivul Dumnezeu să primească rugăciunea pe care au înălțat-o cu smerenie, împreună cler și credincioși.

You may also like...