Moș Crăciun a venit în prima zi de Crăciun la Biserica „Precista” din Protoieria Bacău

Sărbătoarea Nașterii Domnului a fost așteptată cu multă bucurie și anul acesta în Parohia Precista, atât de cei mici cât și de cei mari, care au participat încă din primele ore ale dimineții, în număr mare la Sfânta Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare.

Astfel, după ce s-au împărtăşit cu Sfintele Taine şi au colindat, copiii din parohie împreună cu părinții și bunicii lor l-au întâmpinat pe Moş Crăciun, care le-a împărţit daruri constând în dulciuri și fructe.

Generozitatea Moșului cel bun, care a oferit peste 250 de pachete, a fost posibilă datorită generozității enoriașilor și a sprijinului oferit de consiliul și comitetul parohial al Parohiei „Precista” Bacău. „Venirea Moșului” este un proiect filantropic, care se desfășuară de peste 20 de ani în parohia băcăuană în prima zi de Crăciun, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

A fost o atmosferă de sărbătoare, cu miros de brad, colinde, emoții, zâmbete și astfel Crăciunul, a dăruit cea mai frumoasă trăire, pentru că a readus mai aproape, toată suflarea, de Pruncul Hristos.

You may also like...