Atelier de povești pentru copii la Biserica Precista din Bacău în cadrul Concursului Național Catehetic

În luna martie a fiecărui an, Biserica celebrează Luna pentru viață, în care se desfășoară numeroase activități care își propun celebrarea vieții, a copiilor, dar și a mamelor creștine, ce își cresc pruncii în tradiția Bisericii. De aceea, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, astăzi, 14 martie 2024, în cadrul proiectului catehetic „Hristos – Cuvântul care vindecă”, elevii Clasei a IV-a B, de la Școala Gimnazială „Spiru Haret” Bacău, coordonați de doamna învățătoare Anca Florea, au celebrat viața și familia, printr-o activitate interactivă susținută de părintele paroh Mihail Tomozei, la Biserica Precista din Bacău.

După rostirea rugăciunii începătoare, elevii au citit o poveste frumoasă, pe care au analizat-o cu atenție și, lucrând în echipe, au răspuns la întrebările de pe o fișă de lucru, prin care au conștientizat valoarea vieții, familiei și a trăsăturilor de caracter pe care trebuie să și le dezvolte orice creștin care vrea să se desăvârșească.

La sfârșitul activității, elevii au primit dulciuri și câte o cruciuliță și au plecat foarte mulțumiți de activitatea la care au participat.

You may also like...