Ziua copilului a fost sărbătorită în Parohia „Precista” din Bacău

În curtea Bisericii „Precista” din Bacău, sâmbătă, 1 iunie 2024, cu binecuvântarea IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Asociația Profesorilor de Religie „Sf. Paraschiva” Bacău, în colabrare cu Parohia „Precista” Bacău au marcat printr-o serie de evenimente speciale Ziua Internațională a Copilului

Activitatea a debutat cu o slujbă de binecuvântare și mulțumire pentru darurile pe care Dumnezeu le-a revărsat asupra copiilor, părinților și profesorilor acestora, oficiată de  părintele paroh Mihail Tomozei și părintele Adrian Bârdan.

A fost organizat apoi un concurs ad-hoc de lectură la prima vedere, pentru cei mai curajoși dintre  copiii prezenți. Ideea concursului a aparținut domnului profesor universitar Ioan Dănilă, de la Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău, care a  premiat pe cel mai bun cititor.

A urmat premierea participanților la Concursul județean APRB „Biserica neamului meu”, cu cele mai bune rezultate. Lucrările acestor elevi la secțiunea desen au fost expuse  în preajma Altarul de vară al bisericii ștefaniene.

Au fost prezenți aproximativ 80 de copii însoțiți de părinții  și profesorii lor care au avut parte de surprize frumoase, fiecare primind baloane, dulciuri și diplome de participare.

Felicităm laureații acestui concurs și aducem mulțumire tuturor celor care s-au implicat în această frumoasă activitate, care a fost încununată de succes, rămânând în sufletele copiilor o amintire de neuitat peste timp.

 

You may also like...