1 iunie – Ziua bucuriei și a jocurilor copilăriei în Parohiei Racova

Pe 1 iunie 2021 la Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” Racova, a fost sărbătorită Ziua internațională a copiilor. Activitatea s-a intitulat „Lăsați copiii să vină la Mine”, și au participat un număr de 45 de copii din parohie.

Ziua a început cu o rugăciune de binecuvântare, după care copiii, îndrumați de preoții Ciobanu Ionuț Constantin, Pascariu Florin Sebastian și voluntari au participat la jocurile și activitățile antrenante ce au fost pregătite. Chiar dacă vremea de afară nu a fost prielnică, am reusit sa ne distrăm de minune și în interior, simțind astfel cu toții bucuria de a fi copil.

Zâmbetul a fost pe buzele noastre ale tuturor pe tot parcursul zilei,veselia fiind motoul activității. Mulțumim pe această cale Doamnei Învățător Ana Focșa, Doamnei Bibliotecar Georgeta Vaman, voluntarelor noastre, dar și celorlalți colaboratori care s-au implicat alături de noi pentru reușita și buna desfășurare a acestei activităti dedicată copiilor din parohia noastră. La multi ani tuturor copiilor de pretutindeni!

You may also like...