În Parohia Ruseni din Protoieria Bacău a fost implementat proiectul eparhial „Vrei sa fii bun, de Crăciun?”

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și prin purtarea de grija a Părintelui Protopop Eugen-Ciprian Ciuche, în data de 25 decembrie 2022, Parohia Ruseni, a derulat Proiectul Eparhial intitulat „Vrei sa fii bun, de Crăciun?”.

Un grup de peste 60 de copii de toate vârstele din Parohia Ruseni au fost surprinși frumoși de spiridușii lui Moș Crăciun. Acești spiriduși nu au fost nimeni altcineva decât alți 60 elevi ai Scolii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” , Bacău, coordonați de profesorii: Irașcu Viorel, Andrei Ioana, Hurjui Păunița și Grigoraș Dora. Elevii s-au gândit din timp și au pregătit cutii frumos ambalate cu cadouri, conținând rechizite, haine, încălțăminte, dulciuri și ornamente pentru pomul de Crăciun.

Și copiii parohiei, elevi ai Școlii Gimnaziale Ruseni, coordonați de către d-ra Cristian Diana Monalisa s-au întrecut, ei pe ei, cântând colinde creștine, interpretate cu mare bucurie, spre încântarea celor prezenți la biserică.

La final, parintele Iordache Seneca-Nicolae, parohul bisericii, a oferit și alte daruri din partea parohiei și a altor oameni de bine, daruri bogate, tuturor copiilor, precum și celorlalți enoriași prezenți la biserica, pentru ca bucuria Nașterii Pruncului Iisus sa fie deplină pentru toți, mici și mari.

You may also like...