Proiectul Eparhial „Vrei să fii bun, de Crăciun?” derulat pentru cei 130 de copii din Parohia Schineni

Prin ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor cu suflet mare, Moș Crăciun a ajuns cu darurile sale și la cei 130 de copii din comunitatea păstorită de către părintele Nicolae Gavriliu la Parohia Schineni din Protoieria Bacău. 

Bucuria copiilor a fost de necuprins în cuvinte atunci când au văzut că rugăciunea lor către Dumnezeu a făcut ca darurile să fie întocmai cu dorințele pe care nu de mult le-au așternut cu mâna lor în scrisorile care au fost împărțite ca și anul trecut elevilor din unitățile de învățământ băcăuane, oferind astfel prilejul ca aceștia să devină milostivi cu semenii lor. 

Anul acesta, ajutoarele milostive trimise de către Dumnezeu au fost cadrele didactice de la Școala Gimnazială Nr. 10, care a și răspuns unui număr de 125 de scrisori ale copiilor, de la Colegiul Național „Ferdinand I” și de la Școala Gimnazială „Dr. Alexandru Șafran”. Mobilizarea elevilor alături de părinții lor a fost posibilă prin implicarea catedrelor de Religie Ortodoxă reprezentate de doamna Irina Leonte, profesor de religie în cadrul primei școli, doamna Gabriela Ciuche, profesor de religie la colegiul băcăuan și părintele Alexandru Nistorde asemenea profesor de religie al școlii din urmă menționate.

 

You may also like...