Bucuria copiilor din cadrul proiectului eparhial „Vrei să fii bun de Crăciun?” implementat în Parohia Șerbești

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului în ziua de marți, 21 decembrie la Parohia „Sfântul Nicolae” din Șerbești s-a desfășurat proiectul eparhial intitulat „Vrei să fii bun de Crăciun?”.

În cel de-al doilea an al proiectului au ales să aducă multă bucurie copiilor din loc. Șerbești, elevii și cadrele didactice ai Colegiului Tehnic „Dumitru Mangeron” Bacău, care au îndeplinit dorințele micilor copilași, în urma scrisorilor alcătuite cu multă dragoste, emoție și sinceritate către Bunul Dumnezeu. Astfel, un număr de aproximativ 40 de elevi, școlari și preșcolari, după ce s-au întâlnit la biserică, bucurându-se de primirea tainei Sfintei Împărtășanii, cu emoţiile inerente, specifice unei astfel de întâlniri au prezentat un moment artistic, interpretând colinde cântate cu toată gingășia primind darurile mult așteptate.

Cu această ocazie, părintele paroh Lăcătuș Răzvan Petru a mulţumit tuturor celor implicaţi în această activitate, care prin dărnicia lor au adus o nemărginită mângâiere sufletească unor semeni cu posibilităţi materiale reduse, prin „bucuria de a dărui”, precum şi persoanelor implicate alături de copiii din mediul rural, pentru că au realizat „bucuria de a primi”.

You may also like...