Ziua Copilului sărbătorită în Parohia Șerbești din Protoieria Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Parohia Șerbești a Protopopiatului Bacău, a organizat pentru copiii de grădiniță și ciclul primar ai Școlii Șerbești o excursie la Aeroportul Internațional „George Enescu “ Bacău și la Complexul Muzeal de științe ale naturii „Ion Borcea”, însoțiți fiind de către pr. paroh Lăcătuș Răzvan Petru, domnul învățător Vlad Cazimir, doamna educator Săndescu Alexandrina, cât și o parte din părinții copiilor mici.

Cu multă bucurie și emoție specifică vârstei, copilașii au intrat pentru prima oară într-un aeroport internațional, unde au fost primiți cu toată căldura de către conducerea instituției și personalul calificat, care le- au prezentat pașii pe care un pasager trebuie să îi urmeze atunci când se decide să meargă într-o călătorie cu avionul, inclusiv zona de securitate și check-in, cât mai ales îmbarcarea în avion care a reprezentat momentul sublim al acestei prezentări. În semn de mulțumire elevii au oferit ropote de aplauze pentru întregul personal și au lăsat ca si amintire câteva desene pe asfalt. De asemenea, la plecare, conducerea aeroportului le-a oferit elevilor un set de rechizite școlare, iar firma Vola.ro un voucher de reducere de călătorie cu avionul.

A doua parte a zilei a reprezentat vizita la muzeul de științe ale naturii unde micuții au admirat frumoasele exponate, cât și informațiile primite, de un real folos educațional, cu privire la întreaga natură înconjurătoare. Ziua nu se putea termina mai bine decât cu un popas unde copiii au primit pizza, suc și înghețată.
Mulțumim Bunului și Milostivului Dumnezeu pentru această zi încărcată de multe bucurii pentru cei mici, cât și celor ce au contribuit la aceasta mare bucurie, conducerii Aeroportului Internațional “ George Enescu” Bacău, Vola.ro și Restaurant Hamlet.

La mulți ani dragi copii!

You may also like...