Școala de vară „Hristos în mijlocul nostru” în Parohia Șerbești din Protoieria Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Parohia Șerbești a desfășurat a treia ediție a Școlii de vară „Hristos în mijlocul nostru!” în cadrul căreia au fost înscriși un număr de aproximativ 25 de copii.

Fiecare zi a activităților a inceput cu rugăciunea și cateheză în Sfânta Biserică susținută de pr. paroh Răzvan Petru Lăcătuș, urmate de diferite activități educative, creative și recreative, printre care amintim mini-excursie și vizita la Caravana SMURD-ISU organizată în Centrul Civic Săucești, unde copiii au învățat regulile de siguranță în caz de inundație, cutremur și incendiu, vizita Caravanei Naționale Siguranța Auto Copii, în cadrul căreia elevii de vâstă școlară și preșcolară au primit sfaturi de la oamenii legii în privința deplasării pe drumurile publice, în calitate de pietoni, bicicliști și trotinetiști.

De asemenea, elevii îndrumați de către doamna educator Alexandrina Săndescu, prin mânuțele lor dibace, au realizat frumoase candeluțe și picturi ale sfinților, cât și diferite cântări religioase închinate Maicii Domnului.

You may also like...