100 de ghiozdane echipate cu rechizite pentru copiii de la Parohia „Sfântul Andrei Criteanul” din Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, și anul acesta, la fel ca în fiecare an, în Parohia „Sfântul Andrei Criteanul” și „Acoperământul Maicii Domnului” din Bacău a fost derulat programul eparhial „Lăsați copiii să vină la Mine!”

Acest lucru a fost posibil prin implicarea părintelui Gabriel Ichim-Radu, parohul bisericii, care, ajutat de oamenii de bine ai comunității a reușit să ofere unui număr de 100 de copii ghiozdane complet echipate cu toate rechizitele necesare începutului de an școlar. 

Evenimentul a avut loc în Duminica de dinaintea Înălțării Sfintei Cruci, după terminarea Sfintei Liturghii. La acest moment au fost rostite rugăciuni de binecuvântare la începutul anului școlar, elevii prezenți fiind binecuvântați spre luminarea minții și sporirea lucrului cel bun la întoarcerea în băncile școlii. 

În felul acesta, părintele Gabriel se îngrijește de micii școlari, fiindu-le aproape în devenirea lor prin activități, excursii și întâlniri folositoare sufletului, următoarea fiind cu prilejul celui de-al doilea hram al bisericii sărbătorit la 1 octombrie de sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului. 

You may also like...