Ziua Copilului a fost sărbătorită în Parohia „Sfântul Dumitru”- Narcisa din Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în ziua de 1 iunie 2024, în Parohia „Sfântul Dumitru” Narcisa din Bacău s-au desfășurat o serie de activități pentru a marca Ziua Internațională a Copilului. 

Ziua de 1 iunie este o zi specială, celebrată în întreaga lume și este dedicată copiilor. Devine astfel un bun prilej pentru a sărbători mai mult ca oricând copilăria, de a veni în sprijinul celor mici, de a întări familia creștină și comunitatea. 

Așadar, în Parohia „Sfântul Dumitru” Narcisa s-au realizat activități cu caracter religios, recreativ și sportiv, special gândite pentru copii, spre a le aduce un strop de fericire, emoție, împlinire și multă voie bună. 

Au fost prezenți aproximativ 150 de copii din Parohie, beneficiarii Așezământului Social-Filantropic „Mitrovița” și elevi ai Școlii Gimnaziale “Domnița Maria” din Bacău, coordonați de doamna profesoară Olaru Brîndușa, creându-se astfel o atmosfera plină de veselie. 

La finalul programului, copiii s-au rugat împreună cu părintele Ionuț Pleșcău, au stat la masă în incinta Așezământului și au primit tort, pentru a simți pe deplin bucuria de a fi sărbătoriți. 

Copiii sunt un dar neprețui de la Dumnezeu pentru părinții lor, însă sunt o valoare și pentru societate, pentru Biserică și pentru neamul căruia îi aparțin, prin urmare trebuie susținuți, protejați și apreciați. 

Dumnezeu să binecuvânteze toți copiii și familiile lor! 

(A.S. Felicia Bârdan)

You may also like...