Proiect social – filantropic implementat în Parohia Sfântul Nicolae – Buhuși din Protoieria Bacău cu prilejul Anului Omagial 2023

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, în contextul Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice, în Parohia Sfântul Nicolae – Buhuși prin grija părintelui Vasile Cozma a fost demarat un program social – filantropic în vederea ajutorării persoanelor vârstnice.

În acest context au fost identificate persoane singure, cu nevoi speciale, care au trebuință de implicarea semenilor din această comunitate parohială, în vederea ajutorării lor în mod concret. S-a constituit un grup nucleu, unde s-au adăugat alături de preoții parohiei și voluntari din această comunitate, acest grup urmând să se dezvolte și mai mult pe măsură ce programul se va desfășura.

Nevoile identificate sunt multiple, de aceea Biserica prin preoții slujitori și voluntarii implicați în acest proiect încearcă rezolvarea acestor probleme cât mai bine și eficient astfel încât ajutorul oferit să aducă bucurie, alinare și încredere în sufletele beneficiarilor.

Acest proiect se va permanentiza în această comunitate, cu siguranță că numărul persoanelor identificate care au nevoie de ajutor va crește drept pentru care și numărul voluntarilor din acest program va crește, conștienți de faptul că cei aflați în suferință au nevoie de suportul și dragostea nostră. 

You may also like...