Preoții și credincioșii Catedralei Sfântul Nicolae – Buhuși au primit vestea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos

În ajunul sărbătorii Nașterii Domnului, după Sfânta Liturghie, având binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, preoții Catedralei Sf. Nicolae – Buhuși , împreună cu credincioșii, au primit colindătorii Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”, alături de cadre didactice, de  părinți și de toți copiii acestei parohii.

Ca în fiecare an a fost respectată tradiția primirii micilor colindători, care au adus bucurie tuturor celor prezenți, vestind Nașterea Domnului, dar, îndemnând în același timp,  la smerenie și pregătire spirituală pentru întâlnirea cu Pruncul Sfânt.Copiii au cântat colinde și au transmis prin mesajul lor faptul că Hristos nu s-a întrupat doar în trecut, ci și în prezent, în viața fiecăruia dintre noi, a tuturor celor care îl așteaptă să aducă minuni în viața lor.

Truda a fost răsplătită prin daruri alese, pregătite din vreme de părintele paroh Vasile Cozma, care a subliniat faptul că în copilăria și nevinovăția fiecărui copil, Hristos se naște și crește așa cum ar trebui să o facă în viața fiecărui creștin.

You may also like...