Parohia „Sfinții Apostoli” din Bacău a oferit daruri de Crăciun copiilor din medii defavorizate

În fiecare an, de Crăciun, și cei mari, dar mai ales cei mici își doresc să primească daruri. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și în acest an Parohia Ortodoxă „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Bacău a ajutat copii din familii defavorizate să primească darurile la care au visat.

Beneficiarii din acest an au fost copiii din Parohia Orbeni II,  județul Bacău (Protopopiatul Sascut). Ei și-au exprmat dorințele în mici scrisori adresate oamenilor care, cu multă dragoste, așteptau să-i poate face fericiți.

Astfel, credincioși atât din Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cât și din municipiul Bacău și împrejurimi, cu multă dragoste și jertfă au luat cel puțin câte o scrisoare și au făcut tot posibilul să îndeplinească visele copiilor parohiei Orbeni II, ba chiar au adăugat mai multe lucruri și dulciuri decăt era scris în scrisorele. 

În data de 24.12.2022  părintele Robert Moldoveanu, paroh al parohiei Orbeni II, a venit în parohia Sfinții Apostoli pentru a lua darurile pe care le-a împărțit copiilor în prima zi a sărbătorii Nașterii Domnului, după Sfânta Liturghie. Copiii, care așteaptau emoționați, au prezentat enoriașilor și invitaților un mic program duhovnicesc și artistic, colindând sau recitând poezii tematice. Iar fericirea și emoția de pe chipurile lor atunci când au primit cadourile nu poate fi descrisă.

Pe această cale, preoții parohiei băcăuane aduc mulțumiri tuturor celor care s-au implicat cu atâta dăruire în acest proiect rugând pe Dumnezeu să răsplătească dragostea și efortul de a oferi bucurie copiilor defavorizați.

You may also like...