Parohia „Sfinții Apostoli” din Bacău sprijină derularea proiectului eparhial „Lăsați copiii să vină la Mine!”

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în cadrul Proiectului Eparhial „Lăsați copiii să vină la Mine” – ediția 2023, desfășurat în parteneriat cu Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Bacău, copiii Parohiei Orbeni II au primit rechizitele necesare demersului educațional pentru începutul anului școlar 2023-2024. 

În Duminica dinaintea Înălțării Sfintei Cruci, duminică ce precede și începutul noului an școlar, cu bucurie și entuziasm, copiii Parohiei Orbeni II din Protoieria Sascut s-au adunat în jurul Sfântului Potir, împărtășindu-se cu Trupul și Sângele Domnului. După Sfânta Liturghie și rugăciunile de binecuvântare la începutul de an școlar, copiii și-au exprimat bucuria pentru darurile primite.

„Rugăm pe Milostivul Dumnezeu să reverse asupra elevilor duhul înțelepciunii și al înțelegerii spre a pricepe toate cele de folos! Mulțumim Parohiei Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Bacău, reprezentată de pr. paroh Constantin Abageru și pr. insp. școlar Adrian Alexandrescu, pentru frumoasa colaborare și dragostea cu care ne înconjoară de fiecare dată!”, a spus părintele paroh Robert Vasile Moldovean.

You may also like...