O nouă întâlnire dedicată Anului Omagial a avut loc la Centrul de socializare pentru vârstnici al Parohiei „Sf. Apostoli” Bacău

Marți, 19 septembrie 2023, membrii Centrului de socializare „Sfânta Muceniță Filofteia” din cadrul Parohiei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Bacău au fost invitați la o nouă activitate ce face parte din proiectul Protopopiatului Bacău, dedicat Anului Omagial al pastorației persoanelor vârstnice.

După ce au participat la Sfânta și dumnezeiasca Liturghie în biserică aceștia s-au deplasat în sala de prăznuire a parohiei și au participat la două evenimente importante pentru dânșii. În primul rând au avut bucuria să o primească în mijlocul lor pe doamna Diana Baghiu, reprezentant al unei firme de produse naturiste, care le-a confirmat celor prezenți încă o dată că toate leacurile sunt lăsate de Dumnezeu în natură și că oamenii, de a lungul timpului, au încercat să descopere beneficiile acestora.

Seniorii au primit în partea invitaților cadouri reprezentând mostre cu produse pentru somn și relaxare, iar la finalul întâlnirii a fost organizată o tombolă în urma căreia 7 dintre seniori au primit au primit câte un kit de produse pentru diverse remedii naturiste pentru minte și trup. La finalul întâlnirii invitata noastră le-a promis seniorilor că va reveni în următoarea perioadă cu o temă legată de nutriție și alimentație sănătoasă, specifică vârstei frumoase pe care seniorii au atins-o.

Concluzia întâlnirii lansată de invitata de astăzi a fost aceea că indiferent câte posibilități de vindecare naturiste am avea, cele mai eficiente rămân Sfânta și Dumnezeiască Împărtășanie și credința în Dumnezeu.

În partea a doua a întâlnirii seniorii au participat la slujba de pomenire a unei distinse doamne din Bacău care a trecut la cele veșnice la vârsta onorabilă de 102 ani.

You may also like...