Activități pascale derulate cu seniorii și copiii la Parohia „Sfinții Trei Ierarhi” din Bacău

Cu pași grăbiți ne apropiem de Marele Praznic al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, așa că la Centrul de zi pentru copii și Centrul de socializare pentru persoane vârstnice, al Parohiei ,,Sfinții Trei Ierarhi” s-au desfășurat în activități dedicate perioadei pre-pascale.

În cadrul centrului de socializare, bunicii parohiei au desfășurat ateliere de încondeiat ouă, pictură de icoane pe sticlă, confecționare de aranjamente și decorațiuni cu tema pascală. Copiii Centrului de Zi au împletit si decorat, cu mult drag, coronițe din ramuri de salcie pentru a marca sărbătoarea Floriilor.

Tot în această săptămână, binecuvântată de Dumnezeu, s-a dat startul proiectului socio-cultural ,,Hristos, bucuria tuturor” în Parohia „Sfinții Trei Ierarhi”. Cu ajutorul enoriașilor inimoși, s-au strâns bunuri ce vor fi împărțite celor nevoiași. Scopul acestui proiect este de a oferi o alinare fraților noștri aflați în nevoie și de a împărtăși bucuria Învierii. Toate aceste activități desfășurate în cadrul celor două centre, sunt realizate cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și al Bacăului.

Asistent social al Parohiei „Sfinții Trei Ierarhi” , Ursache Diana-Elena

You may also like...