Concursul Național Catehetic 2022 derulat într-o nouă etapă în Parohia Traian din Protoieria Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim Concursul Național Catehetic al anului 2022 intitulat „Rugăciunea în viața mea” continuă în Parohia Ortodoxă Traian. Locul de întâlnire săptămânal a fost de data aceasta altul, anume, Școala Gimnazială Traian condusă de doamna director Fantaza Cecilia.

Astfel parohul bisericii din Traian, părintele Trofor Gavril a fost prezent la orele de Religie Ortodoxă și le-a vorbit copiilor despre importanța rugăciunii în viața oricărui creștin. Pe parcursul activității, copiii coordonați de către doamna profesor de religie Grigoraș Maria au prezentat mici lucrări de tip eseu despre rugăciune, cum și pentru cine se roagă.

„În momentul în care mă rog simt că sunt păzită și că nimeni și nimic nu-mi poate face rău, ma simt liniștită iar cu colțul ochiului văd pe Dumnezeu care zâmbește” a scris eleva B. Lorena Maria.  Întâlnirea cu micii creștini ai parohiei a avut și o a doua parte când, începând cu ora 16:30. domnul Bălan Ionuț, a repetat pricesne și cântări ale Postului Mare care vor fi interpretate într-un mic concert la Duminica Floriilor.

You may also like...