Parohia Valea Hogei din Protoieria Bacău a organizat Școală de vară pentru tinerii din comunitate

În perioada 3-8 septembrie 2023, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, în Parohia Valea Hogei a fost derulată Școala de vară pentru un număr de 20 de copii din comunitate. Inițiatorul și coordonatorul acestor zile a fost parohul bisericii, părintele Dorin-Ioan Mitrea, alături de voluntari și profesori ai școlii din comună.

Pe parcursul zilelor, tinerii au avut parte pe lângă mesele de prânz, catehezele susținute de părintele pe teme de interes ale acestei vârste și de activități diverse menite să dezvolte lucrul în echipă al celor mici, precum și să sădească în sufletele lor valoarea iubirii aproapelui prin conlucrare și cooperare. 

Cei mici au avut parte de jocuri de cunoaștere, activități sportive, concursuri de cultură generală, jocuri de mișcare și de verificare a cunoștințelor biblice, dobândite în întâlnirile pe care tinerii le-au mai avut cu preotul lor. Finalul Școlii de vară a fost marcat de o festivitate de închidere care a însemnat o masă oferită copiilor, dulciuri și promisiunea că activitățile dedicate lor vor continua, în acest sens existând o planificare la nivel de parohie. 

You may also like...