Activitate filantropică derulată în Parohia Valea Mare Roșiori din Protoieria Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la Parohia Valea Mare Roșiori din Protoieria Bacău, în zilele de 8 și 9 aprilie 2022, a avut loc o activitate filantropică, organizată împreună cu unul dintre partenerii parohiei, Liceul Tehnic „Dumitru Mangeron”  Bacău, având ca reprezentant pe doamna director Dunea Nela.

Parteneriatul între cele două instituții datează din decembrie 2015, atunci când părintele paroh Diaconu Ștefan a fost instalat în această comunitate parohială, cu nădejdea că buna colaborare va dura cât mai mult. Astfel, de această dată, 30 de familii ale parohiei au primit pachete cu hrană, părintele Ștefan îndemnând pe fiecare beneficiar să-și îndrepte pașii către Biserică, mai ales în această perioadă grea prin care trece omenirea.

Părintele, împreună cu doamna preoteasă, Diaconu Lenuța-Claudia, supraveghetorul muzeului parohiei, aduc mulțumiri pe această cale tuturor partenerilor implicați în proiectele bisericii din Valea Mare Roșiori.

You may also like...