Daruri de Paște pentru credincioșii Parohiei Viforeni din Protoieria Bacău

Vinerea din Săptămâna Pătimirilor Mântuitorului Hristos a însemnat prilej de bucurie și de exersare a bunătății sufletești în Parohia Viforeni. Comunitatea, la fel ca în fiecare an, a primit din partea părintelui paroh Gelu Frasin, daruri de alimente specifice perioadei pascale care va urma. 

Așadar, familiile cu o situație materială precară și cu membri numeroși au primit, ca semn al milei creștine, pască, ouă, cozonac, carne și alte alimente necesare unei mese specifice Sfintelor Sărbători. Prin acest gest nu sunt uitați fiii comunității parohiale și totodată este pusă în practică și învățătura prin care cuvintele noastre trebuie să fie adeverite de fapte concrete în sprijinirea și ajutarea aproapelui. 

Tot în această zi, și enoriașii faliei Bărtășești a Parohiei Viforeni au primit vizita unor oameni de bine, colaboratori ai parohiei. Ca în fiecare an, membrii Academiei Atletico Bacău au fost alături de cei mai greu încercați, printr-un dar material, dar și printr-o dragoste creștină manifestată prin vizita lor. 

You may also like...