Pregătiri ale micilor creștini din parohia „Sf. Dumitru – Narcisa” Bacău, cu ocazia „Marșului pentru viață”

Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacăului, preoții, credincioșii și copiii Parohiei „Sf. Dumitru – Narcisa” din Bacău, finalizează pregătirile organizatorice referitoare la „Marșul pentru viață”, care va avea loc pe 25 martie a.c.

DSC_0013
20170108_1024042
FB_IMG_1457992446105

După masa de prânz, pe care o servesc zilnic în așezământul parohiei, micuții creștini au desenat, fiecare după pricepere, ce înseamnă conceptul de familie. Surpriza plăcută a fost la final, când în multe desene se regăsea Biserica și școala, ca dovadă că aceste instituții fac parte integrantă din familie. De fapt, pentru ei biserica nu este numai o „instituție”, ci a devenit o veritabilă familie, având în vedere că părinții unora sunt plecați în străinătate de mulți ani. În preajma bisericii de multe ori învațăm ce reprezintă iubirea părintească, grija față de aproapele  și, mai ales, comuniunea frățească în Hristos Domnul.

Sâmbătă, 25 martie, începând cu orele 16.00 se vor întâlni la biserica noastră credincioșii, veniți cu autocare de la toate protopopiatele eparhiei, după care vom pleca împreună, preoți, credincioși, tineri A.S.C.O.R., în frunte cu copiii parohiei, spre Catedrala „Înălțarea Domnului”.

Mulțumim Domnului pentru toate realizările de până acum și Îi cerem ajutorul și în împlinirea proiectelor viitoare.

Pr. Ionuț Alexandru Pleșcău

Director al Așezământului social – filantropic „Mitrovița” Bacău

You may also like...